• Postbus 3106, 3130 CC Vlaardingen
  • 06-53845975

Het blazen en zuigen van zand

Geen enkele plek is onbereikbaar voor ons. Wilt u graag zand gespoten hebben in uw tuin of in uw kruipruimte is dat geen enkel probleem. Wij beschikken over verschillende technieken om op de beste en snelste manier zand te blazen of te zuigen.

Zandblazen

Deze techniek wordt veel toegepast in kruipruimtes om bijvoorbeeld op te hogen na verzakkingen. Door middel van onze Vacupress wagen kunnen wij met gemak uw kruipruimte vol blazen en leegzuigen.

Kelders

Naast het leeg zuigen of vol blazen van kruipruimtes worden wij ook vaak gevraagd bij het creëren van kelderruimtes / woonruimtes. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij helpen u graag uit het nat!

Bij bijvoorbeeld lekkages in kruipruimtes is het van belang om een deel, of al het zand te verwijderen. Dit om de lek te kunnen repareren. Door middel van het wegzuigen van zand (of andere materialen) kan op een snelle en efficiënte manier uw probleem opgelost worden. Ook voor de toegankelijkheid, bij het plaatsen van nieuwe rioleringen in kruipruimtes. Naast het zuigen en blazen van zand kunt u bij ons ook terecht voor het zuigen en blazen van materialen als schelpen en andere dergelijke producten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Offerte aanvragen